Хрещення Господнє 6 січня стать новоюдіанського календаря – одне з найважливіших релігійних свят на рік.

Але згодом він досить тісно переплевся з народними традиціями і зараз уже не відрізниш, що треба робити за церковними канонами, а що за народними прикметами. Але вітати з Хрещенням Господнім потрібно в будь-якому випадку і ми вирішили допомогти вам із цим.

Водохреща, кадр з відео

Вітаю Вас із найбільшими православними святами – Богоявленням та Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на Вас зійшла свята Божа благодать. Щоб тіло та душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров'ям, легкістю, відрадою. Щоб пішли біль, досада, розчарування, ненависть і пороки, а на зміну їм у душі запанували мир, спокій та злагода!

****

Ось і прийшло в кожну хату священне та чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності та справедливості. Нехай чудо живе у ваших серцях і дарує вам світлу надію на чудове майбутнє. Бажаю вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу та серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб у цей світлий день вас оточували рідні, кохані та близькі люди. Нехай ваші будинки наповняться радістю, сміхом та позитивом.

****

У великий день Хрещення Господнього бажаю очиститись святою водою і залишатись чистими душею, здоровими духом та сильними вірою. Будьте щасливі та кохані.

****

Водохрещенський Святвечір, зображення з вільних джерел

****

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай у вашому домі завжди буде мир і спокій, щастя та гарний настрій! Нехай Ісус, спостерігаючи за вами з небес, регулярно обдаровує грошовим дощем та численними сюрпризами! Бажаю, щоб ангели-охоронці оберігали вас від найменших неприємностей! І нехай у вас все буде у 100 разів краще, ніж у сусіда!

****

З Хрещенням Господнім, зі святом очищення! Пам'ятай: водохресна водиця від усіх проблем допомагає: від хвороб, ворогів і навіть від лінощів позбавляє. Щоб не хворіти, в ополонку занурися, дух і тіло загартували! Від ворогів позбавляйся – свій будинок святою водою окроплюй! Якщо лінь і млявість тебе в полон взяли - знову ж у ополонку поринь, така бадьорість на раз у тілі утворюється, що на цілий рік її вистачить! Тож нехай світле свято Хрещення принесе світло і радість у твоє життя!

****

Над озерами, річками, морями та океанами Дух Святий витає нині. Кожній праведній сім'ї він приносить щастя, здоров'я, у тому числі принесе все це і тобі сьогодні! Будь здоровим, загартуйся! Радості тобі щодня! І щоб ангел-охоронець завжди тебе від усього поганого охороняв та оберігав!

****

У морозний день Хрещення Господнього бажаю, щоб вода свята ваші душі підбадьорила! Здоров'я тілу послала, очистила душу від гріхів. Нехай під церковний дзвін у ваш будинок через святу водицю приходять очищення, здоров'я, божа благодать і радість.

****

Водохреща, кадр з відео